Kémény Típusok

Szerelt kémények:

Ez a rendszer akkor hasznos ha nem megvalósítható a gravitációs égéstermék elvezetése hagyományos módon kéményben. Ezzel a technológiával utólag pl. a ház falán , vagy a világító udvarban ,vagy esetleg tűzfalon Lehet megoldani az égéstermék biztonságos elvezetését. Dupla rétegű szigetelt csőrendszer.

Épített kémények:

Gyártók által, előre gyártott elemekből álló és összerakható biztonságos kéményrendszer. Lehetőséget ad mind a gravitációs mind a zárt égéstermék elvezetésre.

Zárt égéstermék elvezető berendezések, Turbós kémények:

Gyártók által, előre gyártott elemekből álló és összerakható biztonságos kéményrendszer. Létezik dupla cső a csőben rendszer ,és szétválasztott megoldásra is van lehetőség. Előnye, hogy a gázkészülék nem a helyiség levegőjét használja az égéshez. Ez a legbiztonságosabb kéményrendszer.

Kéménybélelési technológiák:

A meglévő égéstermék elvezető berendezés felújítására szolgáló technológiák: Anyaguk lehet Fém: alumínium, savállóacél stb. vagy műgyanta alapú (Furanflex) Alumínium bélés alkalmazása gázfűtésre alkalmas. Élettartam tíz év.

Acél bélés minden fajta égéstermék elvezetésre alkalmas (vegyes tüzelés stb.)

Műgyanta alapú (furanfex):

Gázfűtés és kerozin égéstermék elvezetésre alkalmas. Hosszú élettartam (25 év gyártói garancia) Nagy előnye hogy bármilyen elhúzott , vagy rossz állapotú kéményt ki lehet vele bélelni.

Kapcsolat info:

Telefon:
06 20/ 924-1194
Cím:
Budapest, Kiránduló u. 69, 1221